×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Transferrykte: Fnatic kan signa Copenhagen Flames-spelare

1
Freddy "KRIMZ" Johansson kan få danska lagkamrater.
Förra veckan meddelade Fnatic att organisationen kommer att göra om ordentligt i sitt CS:GO-lag. Totalt tre nya spelare kommer att hämtas in för att komplettera Freddy "KRiMZ" Johansson och britten William "mezii" Merriman.

Vilka spelare som Fnatic tänkt plocka in är ännu inte officiellt men enligt den ryska före detta proffsspelaren Alexey "OverDrive" Birukov ska organisationen vara intresserade av flera spelare från Copenhagen Flames. I en uppmärksammad tweet från OverDrive nämns Nico "nicoodoz" Tamjidi, Fredrik "roeJ" Jørgensen och Rasmus "HooXi" Nielsen som potentiella värvningar för Fnatic.

Förutom den danska trion skriver OverDrive också att Adam "neofrag" Zouhar ses som en potentiell värvning för Fnatic. Även OG, som också stuvar om i sin femma, ska vara intresserade av den tjeckiske 21-åringen.

OverDrive har under de senaste åren gjort sig känd för att göra uttalanden om roster-ändringar på den professionella CS:GO-scenen. 36-åringens uppgifter bör tas med en nypa salt men i vissa fall har hans uppgifter visat sig stämma.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..