×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Fnatic-chefen efter missade Major-platsen: "Inte ens i närheten av tillräckligt bra"

1
Fnatics lagchef Andreas "Samuelsson" Samuelsson bad fansen om ursäkt efter lagets uttåg ur Major-kvalet.
Efter att Fnatic igår förlorat den avgörande kvalmatchen mot Eternal Fire stod det klart att svensklaget missar sin tredje raka Major. Efterspelet efter matchen kantades av besvikelse och sorg i Fnatic-lägret.

Lagchefen Andreas "Samuelsson" Samuelsson, som tidigare lett laget till stora framgångar i rollen som coach, valde igår kväll att ta till Twitter för att be fansen om ursäkt för resultaten.

"Inte ens i närheten av tillräckligt bra", inleder Samuelsson.

"Vi är djupt ledsna för alla våra fans. Många saker måste ändras för att få Fnatic tillbaka till toppen. Jag kommer mer än gärna att prata med var och en av er under de kommande veckorna", skriver han vidare.


Sedan Fnatic inför höstsäsongen 2021 valde att överge sin satsning på helsvenska femmor och istället satsa på en internationell lineup har laget haft blandade resultat. Sedan kursändringen har laget gjort flera ändringar i sin femma och bland annat sålt Ludvig "Brollan" Brolin till Ninjas in Pyjamas.

Nästa schemalagda tävlingsmatcher för Fnatic är om ett par veckor då laget deltar i det europeiska kvalet till IEM Dallas 2022. Kvalet spelas den 2—4 maj.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..