×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic gör ändringar i femman — kommer värva tre nya spelare

1
Organisationen rör om rejält efter en skakig period.
Fnatic gick idag ut med ett pressmeddelande om att de rör om ordentligt i sitt CS-lag. Det kommer bara vara två spelare kvar, nämligen Freddy "KRiMZ" Johansson och William "mezii" Merriman. Organisationen kommer bygga upp sin nya femma runt dem, och kommer snart introducera tre nya spelare.

De senaste två månaderna har Peppe "Peppzor" Borak och Valentin "poizon" Vasilev agerat stand-ins, och spelat i events så som ESL Pro League 15 och kvalet för Majorn. Peppzor kommer gå tillbaka till akademilaget, där han spelat sedan juli förra året.

Poizon kommer flytta till deras inaktiva line-up, där han kommer ha möjligheten att utforska nya möjligheter.

Även Alex "ALEX" McMeekin kommer flyttas till den inaktiva line-upen. Alex har varit lagets IGL sen augusti förra året, och under hans ledarskap vann de både Dreamhack Open 47 och Republeague Season 2.

Fnatic har gått igenom många förändringar det senaste året, efter att de först släppt Owen "smooya" Butterfield i slutet på februari. Som ersättare testade de både Poizon och Iulian "regali" Harjău. Ännu ett slag kom när Ludvig "Brollan" Brolin blev uppköpt av Ninjas in Pyjamas, vilket var när Peppzor kom in som ersättare i sista minuten. Laget lyckades sen kvala in till RMR EU, men hamnade på en 12:e - 14:e plats.

Majorn kommer förmodligen i vanlig ordning skaka upp olika femmor så att fler spelare blir tillgängliga att gå med Fnatic. Den nya femman kommer göra sin debut i Pinnacle Cup i början på Juni.

Fnatics nuvarande lag:

Artikelbild: Kim Andersson

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..