×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BIG och Copenhagen Flames klara för Sverige i sommar — här är alla lag som kommer till Lund

1
Nu är deltagarlistan spikad för sommarens miljonturnering i Lund.
Om bara några veckor blir det stor CS:GO-fest i Lund. Den 8—11 juni bjuds vi på CS:GO i världsklass då Pinnacle Cup Championship spelas på plats i Sparbanken Skåne Arena.

Totalt åtta av världens starkaste CS-lag kommer att göra upp om en sammanlagd prispott på 250 000 dollar (~2,3 miljoner kronor). Sex av lagen har sedan tidigare presenterats och i slutet av förra veckan meddelade arrangören vilka de två sista deltagande lagen blir.

Det är det tyska storlaget BIG samt de danska Major-kvartsfinalisterna Copenhagen Flames som blir de sista två lagen som får en inbjudan. Med deltagarlistan spikad står det därmed klart att två av de åtta lagen har någon form av svenskkoppling.

I Fnatic spelar svenskduon Freddy "KRiMZ" Johansson och Peppe "Peppzor" Borak och Heroic tränas av den svenske legendaren Richard "Xizt" Landström.

Inbjudna lag till Pinnacle Cup Championship:
FnaticHeroic
Imperial EsportsAstralis
Made in BrazilEvil Geniuses
BIGCopenhagen Flames

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..