×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Platt fall för Fnatic i IEM Dallas-kvalet — utslagna av EC Kyiv

1
Svensklaget förlorade två raka matcher och missar IEM Dallas.
Fnatic hade inte en lyckad dag i gårdagens IEM Dallas-kval. Laget förlorade två raka matcher och kommer därmed att missa miljonturneringen senare i vår.

Svensklaget inledde gårdagens första kvaldag med att förlora mot det ryska laget Entropiq med 2-0. Vad som på pappret såg ut att bli en jämn match slutade med en bekväm seger för ryssarna som spelade hem Ancient med 16-7 och Nuke med 16-6.

Efter att ha blivit nedpetade i kvalets lower bracket ställdes Fnatic mot kvalets lägst rankade lag Esports Club Kyiv. Inte heller i den matchen fick Fnatic spelet att stämma och förlorade med 1-2 i kartor.

För svenskarna i Apeks började kvalet också med en förlust mot förhandsfavoriterna BIG. Tim "nawwk" Jonasson och Hugo "chawzyyy" Gunther spelar sin första match i lower bracket senare idag då man ställs mot spanska Movistar Riders. Den matchen är schemalagd att starta klockan 14:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..