×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ence-stjärnan missar miljonturneringen — polska legendaren ersätter

1
Världstrean får klara sig utan en av lagets bästa spelare i IEM Dallas.
När världstrean ENCE Esports säkrade en delad femteplats i Majorn i Antwerpen var Lotan "Spinx" Giladi lagets bästa spelare. I nästa veckas miljonturnering IEM Dallas får laget klara sig utan honom.

Eftersom den 21-årige israeliten inte fått tillstånd att resa in i landet tvingas Ence plocka in en ersättare och det är inte vem som helst man plockat in. Ersätter gör nämligen den polska legendaren Janusz "Snax" Pogorzelski.

Snax var en del av Virtus Pro under åren 2014-2018. Under Snax tid i laget mönstrade VP en legendarisk femma som bland annat vann Majorn på hemmaplan i Katowice år 2014 och noterades för flera topplaceringar i stora turneringar under åren.

Under 2021 representerade Snax det polska laget Anonymo Esports men har suttit på bänken sedan slutet av förra året efter oenigheter om hur laget skulle ställa upp under 2022. Ence och Snax spelar sin första match i IEM Dallas på måndag då laget möter MOUZ.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Eleague

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..