×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Natus Vincere missar miljonturneringen — kan inte ta sig till USA

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev missar miljonturneringen IEM Dallas.
Om en vecka drar turneringsarrangören ESL:s miljonturnering IEM Dallas igång. Tyvärr tvingas turneringen spelas utan några av de tänkta deltagarna.

På grund av visumproblem kan nämligen varken Natus Vincere eller Entropiq delta i turneringen. Gissningsvis beror visumproblemen på att de båda lagen har spelare som är ryska medborgare.

Istället för Navi och Entropiq har ESL valt att bjuda in BIG och Movistar Riders som ersättare. I första hand bjöds Copenhagen Flames in, men laget tackade nej då de danskarna inte hade möjlighet att delta.

Tidigare har också den ryska supertalangen Ilya "m0NESY-" Osipov flaggat för att han eventuellt inte kan ta sig till USA för att spela turneringen. Det är i skrivande stund oklart om m0NESY löst visumproblemen eller om hans lag G2 Esports kommer tvingas spela med en inhoppare.

Deltagande lag i IEM Dallas
ENCE EsportsFaze Clan
Furia EsportsG2 Esports
Ninjas in PyjamasAstralis
HeroicCloud9
Team VitalityMOUZ
Team LiquidComplexity Gaming
Imperial EsportsLookingForOrg
BIGMovistar Riders

Artikelbild: Pressbild/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..