×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: De får Ninjas In Pyjamas möta i IEM Dallas

1
Ninjas In Pyjamas har hamnat i samma grupp som både Cloud9 och Heroic.
På måndag nästa vecka kickar miljonturneringen IEM Dallas igång. Turneringen inleds med ett gruppspel med åtta lag i varje grupp och under gårdagen presenterade turneringsarrangören ESL grupperna och vilka lag som får möta varandra i den första spelomgången.

Svenskarna i Ninjas in Pyjamas har blivit lottade till grupp B tillsammans med Furia Esports, Imperial Esports, Team Liquid, Cloud9, BIG, Heroic och Complexity Gaming. I lagets inledande match får svenskarna möta BIG, ett lag som egentligen inte skulle delta i turneringen men fått ersätta Natus Vincere som inte kunnat ta sig till USA.

På pappret ska NIP vara med och slåss om en av de tre slutspelsplatserna i gruppen. Svenskarna är det högst rankade laget av alla i gruppen och slutade på en delad femteplats i Majorn i Antwerpen, en placering som svenskarna delade med bland annat gruppkamraterna Heroic och Furia.

Här är grupperna i IEM Dallas

Grupp A
ENCE EsportsFaze Clan
G2 EsportsAstralis
Team VitalityMOUZ
LookingForOrgMovistar Riders

Grupp B
Furia EsportsNinjas in Pyjamas
HeroicCloud9
Team LiquidComplexity Gaming
Imperial EsportsBIG

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..