×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Nu spikas de sista slutspelslagen — här är de avgörande matcherna i Legends Stage

2
Vinna eller försvinna för flera stjärnor i Majorn. Här är alla dagens ödesmatcher i Legends Stage.
Med fyra omgångar spelade är det idag dags för den femte och sista spelomgången i Majorns Legends Stage. Idag är förutsättningarna lika enkla som skoningslösa: Vinnaren kniper en slutspelsplats, förloraren får packa väskorna och lämna turneringen.

Här är alla omgångens avgörande matcher


Först ut är mötet mellan det dansktäta mötet mellan Heroic och Team Vitality. I höstens Major i Stockholm nådde bägge lagen slutspelet men i Antwerpen kommer alltså ett av lagen få nöja sig med en delad niondeplats.

Vitalitys AWP-stjärna Mathieu "ZywOo" Herbaut har, precis som under fjolåret, varit lagets viktigaste pjäs. Under Majorn har ZywOo genom en jämn hög prestation visat varför han av många anses vara Oleksandr "s1mple" Kostyliev största utmanare om titeln världens bästa CS:GO-spelare.

För Heroics del är det främst Rene "TeSeS" Madsen som utmärkt sig för laget. 21-åringen var bäste man på servern i Heroics vinster mot Team Liquid och G2 Esports.


Dagens andra ödesmatch är mellan G2 Esports och Furia Esports. Lagen möttes senast i februari under IEM Katowice-gruppspelet och då vann G2 med 2-1 i kartor efter tre jämna bataljer på Inferno, Mirage och Nuke.

I gårdagens möte mot NIP såg Furia stundtals riktigt bleka ut. Yuri "yuurih" Santos, som varit brassarnas bästa spelare i lagets tidigare matcher, kom inte alls upp i samma nivå som i de tidigare Legends Stage-matcherna.

G2, med Ilya "m0NESY-" Osipov och Nikola "NiKo" Kovač i spetsen, har samtidigt inte stått för någon direkt dålig insats i Legends Stage. Laget har visserligen förlorat två bo1-matcher, men bägge förlusterna har kommit på övertid mot kvalificerat motstånd i form av Natus Vincere och Heroic.


Den sista kvartsfinalplatsen kommer att gå till antingen Copenhagen Flames eller Imperial Esports. De båda lagen kommer från helt olika upplevelser i Legends Stage.

De danska flammorna vann bägge sina inledande bo1-matcher men har därefter förlorat två bo3-matcher mot Team Spirit och Faze Clan. Imperial förlorade sina två bo1-matcher men har krigat sig tillbaka genom att säkra två bo3-vinster mot Bad News Eagles och Cloud9.

Imperial-spelaren Fernando "fer" Alvarenga har varit en av turneringens i särklass bästa spelare. I dagens match kommer mycket handla om hur väl Copenhagen Flames lyckas stänga ner den 30-åriga veteranen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..