×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Imperial krossar forZe — brasilianarna vidare till Legends Stage

1
Imperial med FalleN i spetsen såg väldigt övertygande ut när de slog ut det ryska laget forZe och nu avancerar till Legends Stage.
Det blev två snabba kartor när det skulle avgöras vem av Imperial Esports och Forze som tar sig vidare till Legends Stage i PGL Major Antwerp 2022. Det blev Imperial som tog hem matchen med 2-0.


Overpass blev en kort match när Imperial tog hela 11 rundor som terrorister och de avslutade kartan med 16-5. Även på Mirage så hade det ryska laget inte en chans mot brasilianarna och även karta två slutade 16-5.

Gabriel "FalleN" Toledo spelade otroligt bra och det blev extra viktigt nu när det var vinna eller försvinna för Imperials del. På Overpass avslutade han med en HLTV-rating på hela 1.72 vilket är en extremt hög rating. En spelare som stack ut lite i froZe var Aleksandr "KENSI" Gurkin som iallafall samlade ihop 31 frags över de två kartorna vilket är 11 mer än den med näst mest kills i laget.

På fredag börjar Legends Stage och då kommer vi, förutom Imperial, äntligen få se svenskarna i Ninjas in Pyjamas.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..