×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Lista: Här är de 4 mest spännande avbytarna i Majorn

2
Nu är det dags för Major igen. Alla lagen har nu skickat in sina lineups och det finns ett par spännande avbytare listade.
Det är äntligen dags för nästa Major i CS:GO. Denna gången rör sig världens mest prestigefyllda turnering till Antwerpen i Belgien. Alla lags lineups är nu inskickade till PGL som arrangerar Majorn.

I och med detta vet vi nu också vilka avbytare som lagen har registrerat. Där finns det några rejält spännande namn. För de som vill se alla lineups så går de att se här. Vi har istället valt att lista de fyra mest spännande.

Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze Clan)

Fotograf: Stefan Romare
Fotograf: Stefan Romare

Det kanske inte kommer som en överraskning att den svenska legendaren är listad som avbytare för Faze Clan. Olof "olofmeister" Kajbjer är fortfarande kontrakterad till laget och har under flera perioder inhoppare för laget.

Om det tråkigt nog skulle behövas en inhoppare så är det olofmeister som får flyga till Belgien och hoppa in för laget. Detta skulle betyda en till svensk i Majorn, vilket i sin tur är lite roligt.

Nicolai "dev1ce" Reedtz (Ninjas In Pyjamas)

Fotograf: Stefan Romare
Fotograf: Stefan Romare

Ninjas in Pyjamas använder just nu sin andra danska spelare, Patrick "es3tag" Hansen, som AWP-spelare. Detta då Nicolai "dev1ce" Reedtz fortfarande inte är tillbaka på servern.

Det har var varit väldigt tyst från NIP:s sida om hur situationen med dev1ce utvecklas men en sak är säkert. Han är uppskriven som avbytare under Majorn.

Lucas "Bubzkji" Andersen (Vitality)

Fotograf: Stephanie
Fotograf: Stephanie "Vexanie" Lindgren/Dreamhack


Spelaren som kvalade in till den förra Majorn men som inte fick spela den, Lucas "Bubzkji" Andersen, är uppskriven för denna Major. Men inte för Astralis utan istället Team Vitality.

Den danska stjärnan agerar just nu som expertkommentator i danska CS-sändningar men om någon i det fransk-danska laget inte kan spela så får han damma av tangentbordet och ta plats i Vitality.

Markus "Kjaerbye" Kjærbye (Heroic)

Fotograf. Stephanie
Fotograf. Stephanie "Vexanie" Lindgren/Dreamhack

Efter en nio månader lång paus är Markus "Kjaerbye" Kjærbye tillbaka för att satsa på Counter-Strike. Nu kan vi få se han på servern redan under Majorn om någon av Heroic-spelarna inte kan delta.

Den danska spelaren var även uppskriven som lagets avbytare under den senaste säsongen av ESL Pro League men behövde inte hoppa in någon gång då.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..