×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tjeckien

CS-proffset scammades mitt under matchen — förlorade skins värda över 100 000 kronor

1
Matchen fick brytas när en av spelarna förlorade access till sitt eget Steam-konto.
Bisarra scener utspelade sig under helgen i den slovakiska LAN-turneringen Bratislava Cup. Mitt under den livesända gruppspelsmatchen mellan eSuba och Team Sampi förlorade Sampi-spelaren Martin "zur1s" Sláma kontroll över sitt eget Steam-konto.

Enligt den tjeckiska nyhetssajten Playzone tappade spelaren access till Steam-kontot till följd av att han blivit scammad. Enligt sajten lyckades en bedragare ta kontroll över kontot och ta över hela spelarens inventory.

Enligt uppgifter till Playzone ska zur1s haft skins till ett värde av över 300 000 tjeckiska kronor (~125 000 kronor) på kontot, skins som spelaren nu alltså blivit av med.

Här förlorar zur1s kontrollen över kontot:

Trots scammen spelade zur1s färdigt matchen som eSuba till slut vann med 2-0 i kartor. Svensklaget Apeks, med Tim "nawwk" Jonasson och Hugo "Chawzyy" Gunther i femman, vann till slut turneringen.

Artikelbild: Skärmbild/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..