×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

Succé för svenska duon — vinner LAN-turnering i Slovakien

1
Hugo "chawzyyy" Günther och Tim "nawwk" Jonasson tog hem Bratislava Cup.
Under helgen deltog svensklaget Apeks i den slovakiska LAN-turneringen Bratislava Cup. Det blev stor succé för Hugo "chawzyyy" Gunther och Tim "nawwk" Jonasson i femmans första LAN då laget lyckades spela hem hela turneringen efter en närapå felfri insats.

Laget, som just nu är rankade på plats 29 på HLTV:s världsranking, besegrade ECLOT och Enterprise med 2-1 i gruppspelet och säkrade därmed en gruppvinst. I slutspelet besegrade laget sedan eSuba i semifinalen och till sist Sinners med 2-0 i finalen.

Den svenska talangen chawzzyyy var finalens bästa spelare. Över de två kartorna stod 17-åringen för 42 kills och avslutade matchen med en HLTV-rating på 1.30.

Genom turneringssegern spelar Apeks hem 22 000 dollar (~200 000 kronor).

Apeks femma är:
Hugo "chawzyyy" Gunther
Tim "nawwk" Jonasson
Martin "STYKO" Styk
Joakim "jkaem" Myrbostad
Asger "AcilioN" Larsen

Artikelbild: Apeks/Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..