×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: phzy utanför truppen till Major-kvalen — dev1ce listad som avbytare

2
Förändringen kan hinta om att Nicolai "dev1ce" Reedtz närmar sig en comeback.
Om två veckor kickar de stängda Major-kvalen igång på plats i Bukarest i Rumänien. Nu har lagen lämnat in sina laguppställningar och i och med värvningen av Ludvig "Brollan" Brolin har det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas tvingats göra ett par ändringar i sin laguppställning.

Akademispelaren Love "phzy" Smidebrant blir den spelare som får göra plats för NIP:s nyförvärv. 19-åringen, som spelat de inledande turneringarna för NIP under vårsäsongen, lämnas utanför truppen som åker till Rumänien.

Någon som inte lämnas utanför är NIP:s AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz. Den danska profilen, som varit sjukskriven sedan december förra året, är uppskriven som avbytare i laget vilket kan tala för att han börjar närma sig en comeback på servern.

Du hittar samtliga lineups för Major-kvalen här.

Ninjas In Pyjamas registrerade trupp:
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Patrick "es3tag" Hansen
Ludvig "Brollan" Brolin

Daniel "djL" Narancic (coach)

Nicolai "dev1ce" Reedtz (avbytare)

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare

Vems plats borde Brollan ta?

1934 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..