×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

maLeK kan ha använt nyfunna coachbuggen — ropz hittade bevisen

1
Den före detta G2-coachen kan ha använt buggen i match mot Fnatic.
Tidigare i veckan rapporterade Dexerto om att ytterligare coacher kan komma att bli straffade efter att andra typer av den ökända coachbuggen har upptäckts.

Nu verkar det som att en av dessa coacher har blivit upptäckt. Journalisten Luís Mira från just Dexerto delade ett klipp på Twitter där en coach använder en av de nya typerna av buggen.

Som svar på tweeten länkade Robin "ropz" Kool ett klipp till en match mellan G2 Esports och Fnatic från sjätte säsongen av ECS 2018. Klippet ser utan tvekan att stämma överens med klippet som Luís Mira delade.

Det ska då ha varit G2-coachen som använt just denna buggen. Nyhetssajten Jaxon valde därför att ladda ner demot för att se vem som var coach just då.

Trots att det var Jérôme "Niak" Sudries som var uppskriven som coach vid detta tillfälle så är det tydligt att det var Damien "maLeK" Marcel som var i coachpositionen under matchen. Den före detta G2-coachen är nu en del av Evil Geniuses.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..