×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas gör ändringar i femman — plockar in tvillingpar från Lemondogs

1
Inför den åttonde spelveckan har det skett flera spelarbyten i de svenska Elitserien-lagen. Young Ninjas hämtar bland annat två spelare från Lemondogs.
Häromdagen stängde möjligheten för de svenska Elitserien-lagen att göra ändringar i sina laguppställningar för vårsäsongen. Flera svenska lag passade på att göra ändringar i sina lineups.

Tidigare har Young Ninjas tappat Anton "Sapec" Palmgren till Gamingbutiken och Love "phzy" Smidebrant kommer att spela för mainlaget i ESL Pro-slutspelet.

För att täcka upp för de förlorade spelarna har NIP:s akademilag nu tagit in tvillingarna Adam "adamb" Ångström och Tim "susp" Ångström från Lemondogs. Lemondogs har i sin tur hämtat in Kristian "KriLLe" Ekroth från Desenchantee.

Goodfellas. som fått en tuff start på säsongen gör också förändringar. Albin "Ayoh" Olsson, Adam "adx" Larsson och Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris har fått lämna laget och Victor "Larva" Bruhn är tillbaka i organisationen. De har även tagit in David "Brillo" Lehrman och Isak "kASI" Walhed. SeBreeZe har gått med i Marskalk.

Slutligen gör också topplaget X-Gamer en del ändringar i sitt lag. Simon "nomiss" Palm Niléhn har lämnat för LakeShow och duon Hugo "HugoXD" Hallgren och Adam "bq" Bergqvist har setts spela för X-Gamer i deras senaste matcher.


Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån
Videokälla: Weplay Esports

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..