×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRIMZ om Brollan-affären: "Respekterar hans beslut"

1
Freddy "KRIMZ" Johansson förstår varför Ludvig "Brollan" Brolin valde att lämna Fnatic.
Efter många om och men hamnade Ludvig "Brollan" Brolin till slut i Ninjas in Pyjamas. Någon som påverkas direkt av affären är Fnatic-veteranen Freddy "KRiMZ" Johansson som förlorar en svensk lagkamrat i sitt lag.

Inför veckans ESL Pro League-slutspel deltog KRIMZ i en presskonferens och uttalade sig där för första gången om Brollans beslut att lämna laget.

— Det är faktiskt tråkigt, men också förståeligt. Jag tror inte att han kände att han stod bakom det till 100 %.

— Sedan är det hans gamla kompisar i NIP med hampus bland annat. Jag förstår hans beslut och som sagt, vi är fortfarande vänner. Så jag respekterar hans beslut.

Fnatic spelar sin första slutspelsmatch i ESL Pro League imorgon. Laget ställs mot ENCE Esports i åttondelsfinal. Matchen är schemalagd att starta klockan 15:30 imorgon.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..