×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

kennyS saknar inte livet som CS-proffs: "Som proffsspelare njuter du inte av livet"

1
Den franska legendaren avslöjar att han trivs utmärkt på G2:s bänk.
Kenny "kennyS" Schrub har nu suttit på bänken i G2 Esports i över ett års tid. I en över två timmar lång intervju med den franska nyhetssajten 1PV öppnar den 26-årige AWP-legendaren upp om hur det senaste året varit för honom och hur han ser på sin framtid.

I intervjun berättar han att han inte har några nyheter att berätta rörande sin karriär och att någon comeback inte är aktuell än på ett tag.

— Nu sitter folk och tänker att Kenny pratar med 1PV och att han kommer att berätta om sin comeback. Nej, Kenny kommer inte att berätta om någon comeback. Kanske om två år, ett år eller sex månader, jag vet inte, säger han.

— Just nu letar jag efter lycka, just nu är allting bra, det finns ingen anledning att ändra på något. Men jag stänger inga dörrar. Vi vet inte vad framtiden har att utvisa. Kanske går jag till Valorant, kanske CS, kanske blir jag bara en content creator.

Tiden på bänken har gett stjärnan en välbehövlig paus från spelandet och tävlandet. I intervjun berättar kennyS att han fått erbjudanden från Valorant-lag som han tackat nej till.

— Jag saknar inte CS. Jag saknar inte att tävla heller, för jag hade kunnat bli Valorant-proffs. Jag har fått erbjudanden från Valorant och till och med tränat med ett lag, avslöjar han.

Istället har året som bänkad inneburit en möjlighet för spelaren att hitta tillbaka till sig själv.

— Jag har älskat att vara på bänken, jag njuter av det. Kanske inte att vara inlåst i ett kontrakt men affärer är affärer. Jag har varit proffs i 12 år, att ta en paus har varit bra, säger han.

— Som proffsspelare njuter du inte av livet. När du är inne i det tappar du dig själv helt. Att spela CS inför publik är grymt men det är 5 % av tiden som proffs. Resten klarar jag inte av att göra längre och jag vill inte göra det.

I intervjun avslöjar kennyS vidare att han hade ett CS-projekt på gång med G2:s andra bänkade spelare François "AmaNEk" Delaunay men att projektet rann ut i sanden. Istället kommer han den närmaste tiden att fokusera på att skapa content till sin Youtube-kanal.

— Jag är inte nöjd över det för det är många människor som följer mig. Jag vill kunna erbjuda dem min närvaro men på ett annat sätt än genom att spela. Jag vill få folk att upptäcka hur Kenny är utanför spelet.

— Jag har många projekt på gång och i det närmaste vill jag utveckla IRL-sidan av mig på Youtube. Jag vill att folk ska lära känna mig utanför streamen, för streamen handlar alltid om spelet och tävlandet. Jag kan inte spela ett jävla FPS utan att vilja vinna. Det är mitt problem, säger han.

Artikelbild: Caroline Mårtensson
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..