×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

kennyS dementerar ryktena — kommer inte att gå till VALORANT

1
Under måndagen började det ryktas om att Kenny "kennyS" Schrub var på väg att byta spel till VALORANT. Det sades även att han ska ha tränat med den svenska organisationen Alliance. Den franska AWP-stjärnan dementerar nu ryktena och menar att han inte kommer att byta spel.
Det kom lite som en chock när G2 Esports under förra veckan offentliggjorde att de valt att bänka Kenny "kennyS" Schrub och plocka tillbaka Audric "JACKZ" Jug till laget. Det började snabbt gå spekulationer kring ett byte till VALORANT och under gårdagen skrev Arran "Halo" Spake, en journalist främst för Overwatch och VALORANT, på Twitter att han fått uppgifter om att AWP-stjärnan skulle byta spel.

I samma tweet skriver även Halo att kennyS har setts spela med den svenska organisationen Alliance som består främst av spelare från Ninjas in Pyjamas före detta VALORANT-lag. Det kom dock snabbt kritiska meddelande kring detta, framförallt från den franska journalisten neL som skrev att kennyS kommer att stanna kvar i CS.

Efter lite memes från den franska spelaren så valde han att dementera uppgifterna i en tweet. Han skriver där att han tycker att VALORANT är ett bra spel men att han vill fokusera på Counter-Strike just nu. Vad framtiden håller för kennyS är just nu osäker men Halo skriver även att han redan har erbjudanden i CS:GO. Det är nog inte omöjligt att 25-åringen sitter på en rätt så kraftig buyout i G2 Esports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..