×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Fransk media: kennyS och AmaNEk på väg att lämna G2 för att starta nytt lag

1
De två franska G2-stjärnorna vill undvika att sitta på bänken under nästa säsong.
Under många år ställde G2 Esports upp med en helfransk CS:GO-femma. Sedan 2018 har laget gradvis internationaliserats och inför årets vårsäsong ser det ut som att det bara kommer att finnas plats för en fransman i G2:s uppställning.

Enligt den franska nyhetssajten 1PV har det internt beslutats att Audric "JaCkz" Jug blir den som får behålla sin plats i laget vilket innebär att François "AmaNEk" Delaunay kommer att göra landsmannen Kenny "kennyS" Schrub sällskap på bänken.

De två bänkade spelarna ska enligt 1PV vilja bryta sig loss från G2 och starta ett nytt helfranskt projekt. Inspirationen har de fått från just JaCkz som i början av 2021 gjorde ett liknande drag med DBL PONEY. En organisation ska enligt sajten redan vara intresserade av att köpa loss spelarna för att stötta projektet.

Eftersom det nya franska laget ännu är i sin linda är det inte klart vilka övriga spelare som skulle vara aktuella för laget. Enligt 1PV ska flera franska spelare, bland annat Jayson "Kyojin" Nguyen Van, vara av intresse.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..