×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

CS:GO-scenen i smärre chock — G2 bänkar världsstjärnan

1
Det är inte länge sedan det stod klart att franska organisationen värvar en av världens bästa spelare i Nikola "NiKo" Kovač för att komplettera laget och verkligen ta dom till toppen. Bara några månader in väljer G2 att göra en drastisk förändring i laget.
Det kom som en blixt från klar himmel när G2 Esports i veckan meddelade att de valt att bänka deras trotjänare och stjärn-awper Kenny "kennyS" Schrub för att låta bänkade Audric "JACKZ" Jug återigen ta en plats i laget. Detta besked kommer kort efter att G2 slutade på en 7-8:e plats i IEM Katowice 2021. I över fyra år har kennyS representerat organisationen och under sin tid i laget har han bland annat varit med och vunnit ESL Pro League och Dreamhack Masters. Men nu meddelar laget att han är fri att uppsöka nya möjligheter.

Ur ett yttre perspektiv kan det vara svårt att förstå detta spelarbyte. Förutom att G2 tappar en av världens bästa awp-spelare, berättade deras igl Nemanja "nexa" Isaković nyligen i podcasten HLTV Confirmed att JaCkz engelska upplevs vara för svag för ett internationellt lag. På det var tanken då man plockade in Nikola "NiKo" Kovač i laget, att han till slut skulle få spela sitt eget spel som rifler och headshot-maskin. Men G2 meddelade i samma veva att NiKo nu ta någon slags hybrid-/awp-roll i laget. Hur detta kommer se ut får vi se då G2 inleder sin ESL Pro League-säsong den 13 mars mot svenska Ninjas in Pyjamas.

G2 Esports

FrankrikeAudric "JACKZ" Jug
FrankrikeFrançois "AmaNEk" Delaunay
SerbienNemanja "nexa" Isaković
BosnienNemanja "huNter" Kovač
BosnienNikola "NiKo" Kovač
FrankrikeMalek "maleK" Bennouioua (coach)

FrankrikeKenny "kennyS" Schrub (bänkad)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..