×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

kennyS öppnar för Valorant: "Vet inte om det finns någon framtid för mig inom CS:GO"

1
Den franska superstjärnan kan vara på väg att byta spel.
Kenny "kennyS" Schrub är en av världens mest välkända CS:GO-spelare. Sedan början av mars har dock den forne Major-vinnaren varit förpassad till bänken i G2 Esports.

Kort efter att stjärnan blev bänkad dementerade 26-åringen rykten om att han skulle vara på väg att byta spel till Valorant. I en intervju med nyhetssajten Dexerto verkar det som att den franska stjärnan kommit på andra tankar.

På frågan om hur kennyS ser på sin framtid öppnar han för att göra som Adil "ScreaM" Benrlitom och byta spel till Valorant.

— Ärligt talat vet jag inte om det finns någon framtid för mig inom CS:GO. Jag älskar spelet och önskar att saker vore lite annorlunda. Jag önskar att jag kunde ändra på det, men jag vet inte om jag kommer att få möjligheten, säger kennyS i intervjun.

Under sin CS:GO-karriär har kennyS bland annat vunnit en Major år 2015. Han blev då också utsedd till turneringens mest värdefulle spelare.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..