×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

kennyS skrotar Valorant-tankarna — siktar på CS:GO-comeback

2
Franska stjärnan siktar högt inför nästa år.
Kenny "kennyS" Schrub har under pågående IEM Winter agerat stand-in för G2 Esports. Turneringen är 26-åringens första tävling på nio månader.

I oktober sa fransmannen i en intervju att han var öppen för att byta till Valorant, då det inte verkade finnas mycket utrymme kvar för honom i CS. Efter IEM Winter verkar de tankarna ha ändrats.

Kennys blev tidigare rörd av Stockholm Majorn, där han blev påmind om varför han älskade att tävla i CS. Efter att ha varit streamer och content creator sen han blev bänkad i mars har han nu bestämt sig för att försöka komma tillbaka in i scenen: "Jag gjorde valet att fokusera på CS, och från den punkten, så har allting varit mycket lättare och naturligt."

AWP:aren siktar på att kunna börja spela på spelets högsta nivå igen redan nästa år, och ikväll kan vi se honom i IEM Winters semifinal då G2 möter Ninjas in Pyjamas.


Artikelbild: Pressbild/BLAST
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..