×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar upp i toppen av Elitserien-tabellen — tog övertidsvinst mot Lakeshow

1
Kevin "pupcake" Henning droppade 36 frallor när Kappa Bar seglade upp i toppen av Elitserien-tabellen.
är ny tabelletta i Elitserien. Det står klart efter att laget igår besegrat LakeShow med 19-15 på Mirage.

Som siffrorna antyder blev det ett jämnt möte lagen emellan som kunde avgöras först efter övertid. På övertiden var dock topplaget Kappa snäppet vassare än tabell-elvan Lakeshow.

Kevin "pupcake" Henning var Kappas bästa spelare i matchen. 21-åringen levererade 36 kills över de 34 spelade rundorna och var i högsta grad bidragande till Kappas seger.

Genom vinsten seglar Kappa Bar upp på en förstaplats i Elitserien-tabellen. Med tio spelade matcher har laget 25 poäng vilket är en poäng mer än Gamingbutiken. Med det sagt har Gamingbutiken två färre spelade matcher och har ännu inte tappat ett enda poäng i serien.

Utöver Kappas vinst mot Lakeshow lyckades Brottarlinne ta en vinst mot Lemondogs med 16-11 på Mirage och X-Gamer vann mot Marskalk med 16-14 på Ancient.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..