×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska laget lägger ner CS-verksamheten: "Tack till alla som stöttat oss"

1
Den svenska esportorganisationen GoBananas kommer inte fortsätta sin satsning.
GoBananas lägger ned sin verksamhet. Det meddelar den svenska organisationen genom ett uttalande på Twitter idag.

Organisationen grundades av den svenska Youtube-profilen MrMaxim i september 2019 och har därmed varit verksamma i knappt tre år. I organisationens första upplaga spelade bland annat Leo "Svedjehed" Svedjehed och Kevin "pupcake" Henning som idag spelar för Gamingbutiken och Kappa Bar.

Så sent som i juli förra året försökte organisationen starta upp ett akademiprojekt i samarbete med sport-arenan Xtream i Partille, ett projekt som lades på is efter för få sökanden. Under åren laget var verksamt har GoBananas bland annat spelat en säsong i Fragleague Sverige och två säsonger i Elitserien.

"Vi vill tacka varenda en av er som stöttat oss längs vår resa och för alla underbara minnen", skriver organisationen i sitt uttalande.


Artikelbild: Pressbild/GoBananas
Videokälla: Fragleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..