×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Femte raka segern för Lilmix — uppe på slutspelsplats i Elitserien-tabellen

1
Lilmix-kaptenen Max "quix" Lindquist sköt laget till seger mot Sköldpadda.
Det blev ytterligare en vinst för Lilmix i lagets andra Elitserien-match för veckan. Laget vann bekvämt med 16-8 mot Sköldpadda (före detta Prima Esport) på Ancient.

Lilmix-kaptenen Max "quix" Lindqvist parkerade högst på scoreboarden vid matchens slut. Under matchen snittade 29-åringen en kill per runda vilket resulterade i totalt 24 kills.

Genom segern klättrar Lilmix till en sjätteplats i tabellen och har därmed ett fint utgångsläge i jakten på en av de sex slutspelsplatserna. Laget är två poäng efter tabellfemman Lemondogs trots att Lilmix har spelat tre matcher färre.

Sverige Lilmix
quix, franssonmagi, hns, bobeksde, Hyypee

Sverige Sköldpadda
Heedish, naesman, Ralle, wajken, deppan

I övrigt vann Goodfellas en jämn batalj på Overpass mot Champang med 16-14 igår medan topplaget Young Ninjas tvingades lämna walkover mot LakeShow för att istället spela match i Pinnacle Cup 3. NIP:s akademilag förlorade gårdagens match mot Team Endpoint med 1-2 i kartor och är med det utslagna ur Pinnacle Cup.

Artikelbild: Pressbild/Lilmix

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..