×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter Blast-kvalen — JW hyllar nya lagkamraterna: "De är monster"

1
Legendaren hyllar sina nya lagkamrater efter Blast-kvalen.
Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists femma Hellslayers har tagit CS-Sverige med storm. Laget har imponerat i flera kval till europeiska onlineturneringar och dominerar på hemmaplan i Elitserien under namnet Gamingbutiken.

I helgen var Hellslayers snubblande nära att säkra en plats i vårens upplaga av Blast Premier Showdown, men föll på mållinjen efter en knapp förlust mot kvalets förhandsfavoriter Copenhagen Flames i finalen. Efter kvalförlusten väljer JW nu att hylla sina nya lagkamrater.

"Ett ledsamt slut för vår fina run i Blast-kvalen den här helgen. Jag är superstolt över grabbarna i vilket fall som helst och jag är glad över att fortsätta jobba med dem! Följ dem alla, de är monster!", skriver JW på Twitter om lagkamraterna.


Redan ikväll spelar Hellslayers sin nästa match då laget kliver in i den sista kvalfasen inför Elisa Invitationals vårturnering. Ikväll möter laget MAD Lions i en match som är schemalagd att starta klockan 18:00.

Hellslayers femma är:
Jesper "JW" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Anton "Sapec" Palmgren
Casper "SHiNE" Wennerberg
Leo "Svedjehed" Svedjehed

Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..