×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix tar ny vinst i Elitserien — inte förlorat på fyra matcher

1
Hannes "hns" Johansson och Gustav "franssonmagi" Fransson hade en bra dag på servern mot Goodfellas.
Efter den tröga starten har Lilmix verkligen fått upp ångan i vårens Elitserien-säsong. Laget tog sin fjärde raka vinst i serien igår när Lilmix besegrade Goodfellas med 16-9 på Mirage.

Lilmix-duon Hannes "hns" Johansson och Gustav "FRANSSON" Fransson hade en fin dag på servern och serverade 20 respektive 19 kills. De var dock långt ifrån Goodfellas-spelaren Herman "1Knas" Hattevig som levererade hela 32 kills på kartan vilket ändå alltså inte räckte till seger.

Sverige Lilmix
quix, franssonmagi, hns, bobeksde, Hyypee

Sverige Goodfellas
heczyy, SeBreeZe, treckiz, 1Knas, Ayoh

I tabellen fortsätter Lilmix att jaga toppskiktet. Med sex matcher spelade har laget 13 poäng och parkerar just nu på en sjundeplats. Värt att notera är dock att laget har hela fem matcher mindre spelade än Sköldpadda (före detta Prima Esport) som just nu är sexa.

I övriga tre matcher igår vann Desenchantee mot Marskalk, Sköldpadda besegrade Lemondogs och 9INE Academy vann bottenmötet mot Champang.

Artikelbild: Pressbild/Lilmix

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..