×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Rankingsmällen: Akademilaget högre rankat än Mouz huvudfemma

2
För första gången någonsin är en organisations akademilag högre rankat än ett aktivt huvudlag.
När HLTV igår uppdaterade sin världsranking gick akademilaget Mouz NXT om huvudlaget Mouz på rankingen. Akademilaget klättrar till plats 32 på rankingen efter lagets delade niondeplats i Pinnacle Winter Series samtidigt som Mouz störtdyker till plats 33 till stor del på grund av att laget ännu inte kickat igång tävlingssäsongen.

Det är första gången någonsin som ett akademilag går om ett aktivt huvudlag på världsrankingen. Senast något liknande hände var 2019 då Gambit Youngsters (som numera är organisationens huvudlag) gick om Gambit Esports, men det skedde först efter att organisationen lagt ned huvudlaget.

Sedan Mouz skaffade akademilaget inför den första säsongen av Weplay Academy League har laget varit det starkaste akademilaget i världen. Laget har vunnit bägge säsongerna av akademiligan och dessutom levererat starka resultat i andra mindre europeiska turneringar

Akademilagets fina resultat har lett till att AWP-löftet Ádám "torzsi" Torzsás och coachen Dennis "sycrone" Nielsen flyttats upp till huvudlaget.

Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..