×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Mouz förlänger med stjärnan — stannar i laget i flera år framöver

1
David "frozen" Čerňanský fortsätter sin karriär i det tyska storlaget.
Mouz förlänger kontraktet med sin slovakiska stjärna David "frozen" Čerňanský. Det meddelade organisationen i helgen i ett något kryptiskt meddelande på Twitter.

Organisationen twittrade först ut en tack-video som implicerade att stjärnan spelat färdigt för laget, något som gjorde kommentatorn Alex "Mauisnake" Ellenberg glad, då han menar att frozen "slösar bort sin talang i Mouz". Kort därpå avslöjade Mouz att det inte alls var tal om ett avslut i laget, utan handlade om en kontraktsförlängning.


Hur lång förlängning det handlar om avslöjar inte organisationen utan nöjer sig med att skriva att det handlar om "flera år".

19-årige frozen har spelat i Mouz sedan vårsäsongen 2019 och är den spelare som just nu spelat längst i organisationens femma. Under sin tid i laget har han bland annat vunnit ESL Pro Leagues tionde säsong, CS:GO Asia Championsips 2019 och ICE Challenge 2020.

Eftersom Mouz inte är ett partner-lag till Blast deltog laget inte i årets första stora turnering Blast Premier. Istället gör laget sin säsongspremiär i IEM Katowices play-in-fas som börjar på tisdag nästa vecka.

Mouz ställer i skrivande stund upp med följande femma:

David "frozen" Čerňanský
Aurimas "Bymas" Pipiras
Chris "Dexter" Nong
Ádám "torzsi" Torzsás
Nathan "NBK" Schmitt

Dennis "sycrone" Nielsen (coach)

Artikelbild: Pressbild/Mouz

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..