×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Tunga beskedet — finalerna i akademiligan tvingas spelas online

1
LAN-finalerna i Ukraina för Weplay Academy League tvingas ställas in och spelas onlinet på grund av de rådande geopolitiska oroligheterna och pandemisituationen i landet.
Weplay Academy Leagues LAN-finaler i Kiev från den 11:e till den 13:e februari tvingas ställas in av de ukrainska arrangörerna på grund av den rådande pandemin och oroväckande militanta hot om invasion från Ryssland. Eventent kommer nu spelas i online-format istället.

Eventet skulle ha tagit plats i Weplay Esports Arenan i huvudstaden Kiev i Ukraina. Nu har turneringsarrangören gått ut i ett pressmeddelande för att berätta om beslutet att ställa in det fysiska deltagandet.

Pressmeddelandet beskriver att den geopolitiska problematiken på Ukrainas gränser som pågått i ett flertal veckor har skapat mycket oro och att samtidigt ha den okontrollerade Covid-19-pandemin med dagliga restriktioner och logistiska problem gör det väldigt svårt att hålla turneringen fysisk.

- Säkerheten för turneringsdeltagare, våra anställda och alla intressenter var, är och kommer att vara vår prioritet, skrivs även i pressmeddelandet från arrangörerna.

De fyra lag som kvalat till finalerna är BIG Academy, Team Spirit Academy, Mouz NXT och Astralis Talent och kommer nu få spela sina dubbla brackets online.


Artikelbild: Pressbild/Weplay

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..