×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Mediauppgifter: ropz nobbade superlön i Liquid — får mindre pengar i Faze Clan än Mouz

2
Robin "ropz" Kools flytt till Faze Clan verkar ha handlat om andra saker än storleken på lönekuvertet.
En av de mest spännande spelaraffärerna inför vårens CS:GO-säsong är Robin "ropz" Kools byte från MOUZ till Faze Clan. Den 22-årige superstjärnan hade erbjudanden från flera olika lag men hamnade till slut i Faze Clan tillsammans med sin tidigare lagkamrat Finn "karrigan" Andersen.

Nu avslöjar HLTV:s chefredaktör Milan "Striker" Švejda att ropz valde lag med annat än pengar i åtanke. I gårdagens avsnitt av podcasten HLTV Confirmed berättar Striker att ropz ska ha tackat nej till ett massivt kontraktsförslag från Team Liquid och att spelarens lön i Faze Clan är lägre än den som erbjudits i Mouz.

— Det handlar uppenbarligen inte om pengarna för ropz. Det sägs att han fått ett helt sjukt kontraktsförslag från Liquid som förmodligen hade gjort honom till en av världens bäst betalda spelare, säger Striker i avsnittet.

— Tydligen kommer han att få lägre lön i Faze än vad han hade fått i Mouz om han hade stannat. Han tar en lönesänkning för att gå till ett lag som är bättre.


Den estländska stjärnan ersätter vår svenska legendar Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clans startfemma. Det är ännu inte känt när ropz kommer att göra sin debut i Faze-tröjan.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..