×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Klart: NBK gör CS:GO-comeback — presenterad för Mouz

0
CS-legendaren Nathan "NBK-" Schmitt blir sista pusselbiten i MOUZ-femman med sin comeback.
Idag meddelade MOUZ att CS-legendaren Nathan "NBK" Schmitt gör sin comeback i organisationens femma.

Den tvåfaldige Major-vinnaren bestämde sig under förra året att sluta med CS:GO och istället spela Valorant men kom aldrig till skott i övergången.

Nu får NBK- sin chans på att utöka sina 22 troféer och 2 Major-vinster tillsammans med MOUZ som han anser är den perfekta platsen för honom i sin comeback.

- Jag kunde se en fantastisk organisation, stor talang och ett bra team överlag där den position jag skulle ha inom laget är precis där jag vill vara, säger NBK-.

Han ställer sig positivt till förtroendet gentemot sitt nya lag där han hoppas kunna utforska möjligheterna framöver med en optimism för succé.

Så som det ser ut i skrivande stund kommer den nya MOUZ-femman göra sin debut den 15:e februari på IEM Katowice Play-ins.

Den nya MOUZ-femman ser ut som följer:
Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..