×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Efter akademiframgångarna — danske succécoachen blir huvudcoach för Mouz

1
Dennis "sycrone" Nielsen har presenterats som ny huvudcoach för den tyska organisationen.
Under hösten ledde Dennis "sycrone" Nielsen akademilaget mouz NXT till en 26:e-plats på HLTV:s världsranking. Nu meddelar MOUZ att dansken får chansen att coacha organisationens huvudlag.


sycrone ersätter landsmannen Torbjørn "mithR" Nyborg som under 2022 kommer att leda Apeks akademisatsning. Sedan tidigare har Mouz också flyttat upp 19-årige Ádám "torzsi" Torzsás från akademin till huvudlaget som ersättare för Frederik "acoR" Gyldstrand.

Förutom acoR har Mouz under vinteruppehållet också tappat sin stjärnspelare Robin "ropz" Kool till Faze Clan samt trotjänaren Chris "chrisJ" de Jong vilket innebär att laget behöver värva ytterligare en spelare till sin femma inför nästa säsong.

Den franska nyhetssajten 1PV rapporterade i december att Nathan "NBK" Schmitt kan bli den som ersätter ropz i laget men någon spelare har ännu inte presenterats.

Mouzs trupp inför 2022 ser i skrivande stund ut så här:

David "frozen" Čerňanský
Aurimas "Bymas" Pipiras
Chris "Dexter" Nong
Ádám "torzsi" Torzsás

Dennis "sycrone" Nielsen (coach)

Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..