×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tunga förluster för Young Ninjas — riskerar missa akademiligans slutspel

1
Två raka 14-16-förluster gör att Young Ninjas nu riskerar att missa slutspelet i akademiligan.
Resultaten gick inte Young Ninjas väg i gårdagens omgång av Weplay Academy League. Svenskarna förlorade två raka kartor mot BIG Academy och riskerar nu att missa akademiligans slutspel.


De två förlusterna kom på Inferno och Nuke och slutade båda med de snöpliga siffrorna 14-16. På bägge kartorna var det en svag första halvlek som sänkte svenskarna och trots fint spel från framförallt Anton "Sapec" Palmgren lyckades inte ninjorna nå hela vägen med sina comeback-försök i andra halvleken.

I och med de dubbla förlusterna sitter Young Ninjas nu på en tredjeplats i gruppen med nio inspelade poäng på sex matcher. Om laget inte lyckas vinna någon av mötena med Natus Vincere Junior i morgondagens sista omgång riskerar svenskarna, som slutat på pallplats i alla tidigare Weplay Academy League-säsonger, att missa slutspelet.


För den svenska duon i Fnatic Rising gick gårdagen snäppet bättre. Fnatic-akademin vann ett av två möten med Astralis Talent och håller sig därmed kvar i kampen om en slutspelsplats. Om laget vinner sina sista matcher mot BIG Academy samtidigt som Young Ninjas förlorar kniper Fnatic Rising gruppens sista slutspelsplats.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..