×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

JAEGARN och NIP på talangjakt igen — kickar igång ny omgång av Path of a Ninja

2
Talangscouten Fredrik "JAEGARN" Kempf ger sig återigen ut på jakt efter nya nordiska talanger.
Under januari arrangerar Ninjas in Pyjamas tillsammans med Fredrik "JAEGARN" Kempf en ny omgång av talangtävlingen Path of a Ninja. Tävlingen, som är öppen för alla nordiska spelare under 18 år, började igår och avslutas den 26 januari med en uppvisningsmatch mellan fem talanger och NIP:s akademilag Young Ninjas

Återigen arrangeras tävlingen huvudsakligen via en ladder på Esportal men nytt för denna omgång är att det också kommer att hållas turneringar för lag i Norge, Finland, Sverige och Danmark.

I tidigare omgångar av Path of a Ninja har bland annat Kalle "Ro1f" Johansson, som numera är en del av NIP:s akademilag, deltagit.

Du kan läsa mer om tävlingen och hur du deltar på Esportals hemsida.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..