×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas inleder starkt i Weplay Academy League — nollade Astralis Talent

1
Young Ninjas sätter ton för Weplay Academy Leagues första matcher mot Astralis Talent.
Young Ninjas sätter tonen för Weplay Academy Leagues första matcher efter två raka matchvinster mot danska Astralis Talent.


Den första matchen i BO1 format spelades på Vertigo med en väldigt jämn halvlek för svenskarna och danskarna. Ninjorna startade på T-sidan och stod 7-8 mot Astralis Talent på CT-sidan men gjorde världens vändning och plöjde igenom i andra halvlek för att avsluta matchen med 16-8.

Svenskarnas senaste förvärv Kalle "Ro1f" Johansson stod för lagets största insatser med 26-17 i KD-rating och var konstant på motståndarlagets spelare med damage under matchens gång.


Lagens andra match spelades återigen på Vertigo med ett betydligt mer nagelbitande 16-14-resultat för Young Ninjas. Halvleken inleddes starkt av ninjorna med Love "phzy" Smidebrant på 18-9 i KD-rating redan efter första halvlek. Anton "Sapec" Palmgren bar sedan laget till vinst med nöd och näppe i andra halvlek.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Weplay/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..