×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Jämna möten mellan Young Ninjas och fnatic Rising — poäng för bägge lagen

0
Dagens jämna möten mellan Young Ninjas och fnatic Rising slutade i vinst för bägge lagen.
Dagens två matcher mellan Fnatic Rising och Young Ninjas i Weplay Academy League blev ett jämnt möte med matchvinster för vardera lagen.


I den första matchen på Overpass lyckades ninjorna dominera sina motståndare under första halvleken som CT med makalösa 13-2. fnatic Rising vände på steken och klättrade uppåt med Peppe "Peppzor" Borak i täten men föll kort på 11-16-förlusten.

För ninjornas del stod Anton "Sapec" Palmgren för störst insatser med 29-17 i KD-rating samt en ADR på 110.4 efter matchens slut. Kort bakom låg Love "phzy" Smidebrant med 26-15 i KD-rating.


Under den andra matchen på Vertigo satte skyttarna i fnatic Rising full fart och gjorde slarvsylta av ninjorna med en stark 16-3-vinst.

Det mixade laget hade mycket jämnt spel och fantastisk kommunikation mellan varandra under matchens gång vilket ledde till att ingen enstaka spelare nödvändigtvis bar laget till vinsten.

fnatic Rising spelar redan sin nästa match i Weplay Academy League mot Natus Vincere Junior den 7:e januari klockan 19:20. Young Ninjas spelar först den 9:e januari mot BIG Academy klockan 19:20.

Videokälla: Weplay/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..