×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Klart: olofmeister bänkas igen — ropz presenterad som ersättare

1
Faze Clan plockar in Robin "ropz" Kool som ersättare för Olof "olofmeister" Kajbjer.
Efter en längre tids rykten är det nu bekräftat att den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer för den femte gången i ordningen placeras på bänken i Faze Clan. Det står klart efter att organisationen under gårdagen presenterade Robin "ropz" Kool som spelare inför vårsäsongen.


ropz ansluter till Faze Clan efter att ha spelat i MOUZ sedan 2017. 21-åringens kontrakt skulle gå ut först några månader in på 2022 men förra veckan meddelade Mouz att ropz inte längre var en del av laget, något som kan tala för att det betalats någon form av transfersumma från Faze Clan.

Spelaraffären innebär att ropz återförenas med Faze Clans danska in-game leader Finn "karrigan" Andersen. Duon spelade ihop i Mouz under slutet av 2019 och lyckades då ta den tyska organisationen till en andraplats på HLTV:s världsranking — den högsta placeringen som Mouz någonsin haft.

Vad som väntar härnäst för olofmeister är ännu oklart. Varken olofmeister själv eller Faze Clan har gjort något uttalande om spelarens framtid.

Faze Clans laguppställning är nu:

Håvard "rain" Nygaard
Helvijs "broky" Saukants
Russel "Twistzz" Van Dulken
Finn "karrigan" Andersen
Robin "ropz" Kool

Robert "RobbaN" Dahlström (coach)

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Faze Clan
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..