×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

KLART: NIP möter Astralis igen — ställs mot danskarna på bortaplan

2
Det blir ett nytt nordiskt toppderby i Köpenhamn.
Under Majorn fick vi äntligen se Ninjas in Pyjamas möta, och köra över, Nicolai "dev1ce" Reedtzs gamla lagkamrater i Astralis. Nu är det snart dags igen, men den här gången på bortaplan.

Under gårdagen meddelade nämligen turneringsarrangören Blast hur lottningen för de inledande matcherna i Blast Premiers höstfinaler ser ut. Genom lottningen står det klart att NIP ställs mot Astralis i den inledande dagens sista match.

Extra spännande blir det då Astralis kommer att ställa upp med sin nya femma. Efter Major-debaclet har danskarna valt att bänka Peter "dupreeh" Rasmussen, Emil "Magisk" Reif och Danny "zonic" Sørensen till förmån för Kristian "k0nfig" Wienecke, Benjamin "blameF" Bremer och Alexander "ave" Holdt.

Blast Premiers höstfinaler spelas mellan den 24-28 november. De sista tre dagarna, 26-28 november, spelas inför publik i Royal Arena i Köpenhamn.

Du som vill uppleva turneringen på plats kan köpa biljetter genom Blasts hemsida.

Alla inledande matcher i Blast Premiers höstfinaler


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..