×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Stekheta transferryktet — Vitality nära att värva Astralis-stjärnorna

1
Astralis-trion uppges vara nära att skriva på för Team Vitality.
Igår tog Team Vitalitys Major-resa slut efter att laget förlorat med 0-2 i kartor mot Natus Vincere. Nu rapporterar den väl ansedda franska nyhetssajten 1PV att laget redan är på väg att göra stora förändringar i sin roster.

Enligt 1PV ska det franska storlaget vara på väg att byta ut duon Richard "shox" Papillon och Jayson "Kyojin" Nguyen Van mot Astralis-duon Peter "dupreeh" Rasmussen och Emil "Magisk" Reif. Dessutom ska Vitality byta ut sin nuvarande coach Rémy "XTQZZZ" Quoniam mot Astralis stjärncoach Danny "zonic" Sørensen.

Astralis-trion sitter alla på utgående kontrakt och kommer att vara möjliga att signa i början av nästa år. Den danska organisationen meddelade häromdagen att laget signat en ny dansk trio i form av Benjamin "blameF" Bremer, Kristian "k0nfig" Wienecke och Alexander "ave" Holdt.

Team Vitality
Dan "apEX" Madesclaire
Mathieu "ZywOo" Herbaut
Kévin "misutaaa" Rabier
Peter "dupreeh" Rasmussen
Emil "Magisk" Reif
Danny "zonic" Sørensen (coach)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..