×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

MEGAKROSSEN: Ninjas In Pyjamas förnedrade Astralis i superderbyt

3
Våra svenska hjältar gav de regerande Major-mästarna ett rejält kok med stryk på Inferno.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Ända sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz anslöt till Ninjas in Pyjamas har vi längtat efter matchen mellan svenskarna och Astralis. Ikväll fick vi äntligen se den och det blev en makalös kross från svenskarnas sida.

NIP fullkomligt förnedrade de regerande Major-mästarna på Inferno och vann matchen med förkrossande 16-1 i rundor.


Ur ett tittarperspektiv blev den första halvleken mer eller mindre förstörd av flera långa tekniska pauser. Ur ett NIP-perspektiv var den första halvleken en megasuccé utan like.

Svenskarnas försvarsspel höll absolut världsklass vilket ledde till att NIP kunde vinna hela tolv rundor innan danskarna fick sin enda rundvinst i matchen. I halvtid ledde svenskarna med 14-1.

När NIP sedan vann pistolrundan som T var matchen i praktiken över. Alla svenskar glänste men Hampus "hampus" Poser var den som dödade flest danskar på servern.

Segern innebär att NIP fått en perfekt starkt på Major-resan. Laget spelar Legends Stage-toppmatch imorgon och vid vinst i den säkrar svenskarna en plats i slutspelet.

Artikelbild: Pressbild/NIP

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

499 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..