×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

TRANSFERBOMBEN: Astralis byter ut halva laget — signar nya danska stjärnspelare

1
De regerande Major-mästarna gör stora förändringar efter årets otillräckliga resultat.
Efter lagets misslyckade insats i Majorn väljer Astralis att stuva om ordentligt i sin spelartrupp. Under dagen presenterade de regerande Major-mästarna hela tre nyförvärv.

På spelarfronten meddelade Astralis att den före detta Complexity Gaming-duon Benjamin "blameF" Bremer och Kristian "k0nfig" Wienecke ansluter till laget. Duon är tänkt att ersätta Peter "dupreeh" Rasmussen och Emil "Magisk" Reif som sitter på kontrakt som går ut i januari nästa år.

Förutom spelarbyten gör Astralis också förändringar på tränarfronten. Lagets legendariska tränare Danny "zonic" Sørensen lämnar laget och som ersättare plockar danskarna in Alexander "ave" Holdt. Tränaren kommer senast från en sejour i North.

— Både k0nfig och blameF är i absoluta världsklass. Förutom deras uppenbara spelmässiga kvaliteter kommer de in med en attityd, motivation och energi som kommer att märkas även för de som sitter längst bak i de största arenorna, säger organisationens sportchef Kasper Hvidt om de båda spelarna.

Första gången vi får möjlighet att se Astralis spela med sina nyförvärv är i slutet av månaden då laget deltar i Blast Premiers höstfinaler i Köpenhamn.

Astralis
Lukas "gla1ve" Rossander
Philip "Lucky" Ewald
Andreas "Xyp9x" Højsleth
Benjamin "blameF" Bremer
Kristian "k0nfig" Wienecke
Lucas "Bubzkji" Andersen
Alexander "ave" Holdt (tränare)

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..