×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Regerande mästarna floppar — missar Major-slutspelet

1
Danskarnas era av Major-dominans är över.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
För första gången sedan Boston-majorn 2018 får vi se ett Major-slutspel utan Astralis. Danskarna förlorade dagens bottenmatch i Legends Stage mot Team Vitality med 1-2 i kartor och är därmed utslagna ur Majorn.

Vitality har nu två vinster och två förluster i Legends Stage och har fortfarande chansen att nå slutspelet.


Astralis fick en katastrofal start på matchens första karta Nuke. Danskarnas anfallsspel i den första halvleken fungerade inte alls vilket ledde till 4-11-underläge i halvtid.

Mathieu "ZywOo" Herbaut ledde sedan sitt lag till en 16-10-seger på kartan. Med sina 29 kills var han överlägset bäst på servern.

På Vertigo fortsatte ZywOo spela bra, men Astralis spelade upp sig ordentligt också. Danskarnas in-game leader Lukas "gla1ve" Rossander visade vägen när Astralis kvitterade matchen efter kartvinst 16-14.

Avgörande Dust2 blev en riktig nagelbitare. Team Vitality öppnade starkast på CT-sidan och gick till halvtidsvila i ledning 10-5. Astralis gjorde ett tappert comeback-försök men räckte inte till och kartan slutade 16-13 till fransmännen.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

500 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..