×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Regerande mästarna floppar — missar Major-slutspelet

1
Danskarnas era av Major-dominans är över.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
För första gången sedan Boston-majorn 2018 får vi se ett Major-slutspel utan Astralis. Danskarna förlorade dagens bottenmatch i Legends Stage mot Team Vitality med 1-2 i kartor och är därmed utslagna ur Majorn.

Vitality har nu två vinster och två förluster i Legends Stage och har fortfarande chansen att nå slutspelet.


Astralis fick en katastrofal start på matchens första karta Nuke. Danskarnas anfallsspel i den första halvleken fungerade inte alls vilket ledde till 4-11-underläge i halvtid.

Mathieu "ZywOo" Herbaut ledde sedan sitt lag till en 16-10-seger på kartan. Med sina 29 kills var han överlägset bäst på servern.

På Vertigo fortsatte ZywOo spela bra, men Astralis spelade upp sig ordentligt också. Danskarnas in-game leader Lukas "gla1ve" Rossander visade vägen när Astralis kvitterade matchen efter kartvinst 16-14.

Avgörande Dust2 blev en riktig nagelbitare. Team Vitality öppnade starkast på CT-sidan och gick till halvtidsvila i ledning 10-5. Astralis gjorde ett tappert comeback-försök men räckte inte till och kartan slutade 16-13 till fransmännen.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

499 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..