×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar Majorn — här är alla dagens matcher

1
Ladda upp inför dagens CS:GO-fest genom att läsa in dig på alla dagens inledande matcher.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei


Eftermiddagens matcher

Under förmiddagen har de åtta inledande matcherna i Majorn spelats. Nästa omgång har redan lottats och samtliga matcher spelas redan i eftermiddag.

Här är eftermiddagens matcher:
Astralis vs. Entropiq
Team Spirit vs. Godsent
Pain Gaming vs. Renegades
Sharks Esports vs. Tyloo
ENCE vs. Faze Clan
BIG vs. Copenhagen Flames
Movistar Riders vs. Virtus Pro
Heroic vs. MOUZ

Observera att schemaläggningen inte är fast utan matcherna spelas löpande. Tiderna ovan är alltså enbart uppskattningar baserat på vilken ordning matcherna ska spelas.

Astralis mot Copenhagen Flames

Majorn kickar igång med ett danskt derby. De trefalidgt regerande mästarna Astralis är stora förhandsfavoriter i matchen, men Copenhagen Flames ska inte underskattas.

Något som kan tala för Copenhagen Flames är det faktum att Astralis aldrig tidigare spelat en tävlingsmatch med sin femma.


Team Spirit mot Faze Clan

Vårt svenska hopp i Challengers Stage är Olof "olofmeister" Kajbjer. Hans Faze Clan har fått en på pappret tuff lottning mot ett av CIS-regionens starkaste lag.

Samtidigt har Team Spirit inte övertygat nämnvärt under höstsäsongen. Laget kommer senast från IEM Fall och IEM Winter med halvdåliga resultat vilket väcker frågetecken kring lagets form.


ENCE mot Godsent

Majorns första match mellan Europa och Sydamerika. ENCE har varit i lysande form under hösten och slutade tvåa i den europeiska upplagan av IEM Fall efter finalförlust mot Ninjas in Pyjamas.

Även Godsent har sett vassa ut under hösten. Laget kom, precis som ENCE, tvåa i den nordamerikanska versionen av IEM Fall och har dessutom visat upp starka resultat i IEM Winter-kvalen och Dreamhack Open.



Pain Gaming mot Virtus Pro

En match som Virtus.pro på förhand ska vinna enkelt. Laget har förvisso gjort ändringar i sin femma tätt inpå Majorn, men Pain Gaming är på pappret ett av de svagare lagen i årets Major.

Håll extra utkik på nyförvärvet Jenya "FL1T" Lebedev i Virtus Pro som anslöt till laget så sent som i fredags.



BIG mot Entropiq

Ännu en clash mellan Europa och CIS-regionen. Entropiq är ett lag som deltar i väldigt många turneringar och lyckas ibland leverera fina resultat.

Med det sagt är BIG ett av turneringens mest rutinerade lag. Alla spelare i BIG har spelat en Major förut och även om laget inte radat upp särskilt imponerande resultat under hösten bör tyskarna ses som favoriter här.


Movistar Riders mot Renegades

Det är alltid roligt att se australienska Renegades ta sig an europeiska topplag. Laget har fått en förhållandevis tacksam lottning mot spanska Movistar Riders i sin första match.

Spanjorerna ska på förhand vara det starkare laget, men Renegades har mönstrat femmor som stått för stora skrällar för.


Heroic mot Tyloo

Kanske dagens på förhand mest ensidiga match. Det vore lögn att säga att någon förväntar sig att kinesiska Tyloo ska ha en chans mot ett av Europas starkaste lag.

Richard "Xizt" Landström debuterar som coach och ska nog kunna räkna hem en seger i sin första match.


Mousesports mot Sharks Esports

Under våren var Mousesports ett av de starkare lagen i Europa. Bland annat vann laget RMR-turneringen Flashpoint 3 och Snow Sweet Snow.

I höst har man inte levererat på samma nivå, men bör vara starka nog för att plocka ned den orutinerade femma som Sharks Esports ställer upp med.



Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..