×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: 5 Major-debutanter att hålla ögonen på

1
Rekordmånga spelare gör sin Major-debut i årets CS:GO-major. Här är de fem mest spännande debutanterna.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Inför årets CS:GO-major är det hela 60 spelare som gör sin Major-debut. Aldrig förr har så många spelare i en Major varit debutanter.

Här är fem Major-debutanter att hålla ett extra öga på.

1. Dmitry "sh1ro" Sokolov (Gambit)

Gambit Esports 20-åring Dmitry "sh1ro" Sokolov har varit en av världens absolut bästa spelare under 2021.

Under stora delar av året har Gambit, mycket tack vare sh1ros fenomenala insatser, varit rankade etta i världen på HLTV:s världsranking. Under höstsäsongen har laget dock fått se sig passerade av CIS-rivalen Natus Vincere.

Värt att notera är att sh1ro bara deltagit på ett stort LAN-evenemang i sin karriär i form av IEM Cologne. Där slutade laget "bara" på en delad femteplats. Frågan är om sh1ro och hans kamrater i Gambit håller för pressen som en Major innebär.

2. Hampus "hampus" Poser (Ninjas In Pyjamas)

Ninjas in Pyjamas ställer upp med hela tre Major-debutanter. Förutom lagets IGL Hampus "hampus" Poser är också Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Linus "LNZ" Holtäng debutanter i turneringen.

Med det sagt är hampus den debutant i NIP som kommer att ha flest ögon på sig. Under höstsäsongen har den 22-årige svensken varit en av världens absolut starkaste IGL-spelare och en starkt bidragande orsak till att NIP kliver in i turneringen som världens näst högst rankade lag.

3. Philip "Lucky" Ewald (Astralis)

Att ersätta Nicolai "dev1ce" Reedtz är i princip omöjligt. Men det är just vad Astralis 18-årige Philip "Lucky" Ewald är tänkt att göra.

Dansken presenterades av de trefaldigt regerande Major-mästarna i slutet av juli och kommer att axla AWP-rollen under Majorn. Den före detta Tricked Esport-spelaren har ännu inte nått upp till de finaste resultaten och avslutade IEM Fall med en HLTV-rating på 0.98, men kommer att ha många ögon på sig under Majorn.

4. Helvijs "broky" Saukants (Faze Clan)

Olof "olofmeister" Kajbjers lagkamrat Helvijs "broky" Saukants är den enda spelaren i Faze Clan som inte spelat en Major förut. 20-åringen plockades upp av Faze Clan strax efter den senaste Majorn och har sedan dess varit ett stabilt inslag i den stjärnspäckade femman.

Under hösten har broky tillsammans med Russel "Twistzz" Van Dulken stått för de mest imponerande insatserna i laget. Kanske kan de äldre spelarnas rutin ha en lugnande inverkan på broky och hjälpa honom prestera under Majon.

En rolig parentes är att broky, tillsammans med sin landsman Mareks "YEKINDAR" Gajinskis i Virtus.pro, är de första två spelarna från Lettland att någonsin spela en Major.

5. Kévin "misutaaa" Rabier (Team Vitality)

Mathieu "ZywOo" Herbauts lagkamrat Kévin "misutaaa" Rabier tål att spanas in en extra gång. Team Vitality-spelaren plockades upp av organisationen i våras och har växt i sin rifler-roll sedan dess.

Även om misutaaa kanske inte varit lagets bästa spelare har han gjort sitt för att hjälpa Vitality klättra till en tredjeplats på världsrankingen.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..