×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

CS-världen reagerar på uppdateringen: "MIN VÄRSTA MARDRÖM"

1
Ilska, glädje och allt däremellan. Här är några reaktioner på förra veckans stora uppdatering.
Uppdateringar i spel tenderar att röra upp en del känslor hos de som berörs. Så var också fallet när Valve släppte sin stora uppdatering förra veckan.

Flera CS:GO-profiler valde att ta till Twitter för att dela med sig av sina tankar och känslor kring förändringarna. Här har vi samlat några reaktioner på uppdateringen.

De som spelat CS under många år är vana vid att hantera uppdateringar. Kanske är det en förklaring till att veteraner som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Jonas "Lekr0" Olofsson tog uppdateringen med ro.


Även storstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev sållade sig till dem som inte överreagerade på uppdateringen.

Någon som reagerade kraftigare på uppdateringarna var den brittiska profilen Owen "smooya" Butterfield. Enligt smooya är möjligheten att droppa granater att likställa med "hans värsta mardröm".


Också den svenska CS:GO-profilen Fredrik "JAEGARN" Kempf valde att kommentera granat-ändringen. Enligt JAEGARN hade denna ändring lika gärna kunnat komma tidigare.

Några av proffsen uttryckte oro över att ändringarna kom för tätt inpå CS:GO-majorn. En av dem var Ninjas in Pyjamas AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Den före detta proffsspelaren, och numera spelaragenten, Mikail "Maikelele" Bill såg brister i uppdateringen och noterade att lata CS:GO-spelare nu har en ursäkt att inte lära sig sina smokes.


Jonatan "Devilwalk" Lundberg konstaterade i sin analys att ändringen på granater påverkar möjligheterna att samla information om vad motspelarna har för sig.

Artikelbild: Pressbilder/Starladder och Dreamhack

Vad tycker du om Valves granat-ändringar?

998 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..