×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

SUPERUPPDATERING: Valve släpper ny operation — här är de viktigaste förändringarna

1
Deageln är nerfad, M4A1-S är buffad och du kan nu droppa granater. Här är det viktigaste från dagens stora uppdatering.
Under natten till idag släppte Valve en stor uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Uppdateringen har namnet Operation: Riptide och innebär en hel del förändringar på såväl vapen som kartor.

För den professionella scenen är det framförallt fyra förändringar som uppmärksammats som viktiga.

För det första har Valve gjort förändringar på Dust2. En vägg har lagts till i anslutning till mid-dörrarna vilket påverkar hur mycket man kan se emellan dem.

Den andra stora förändringen är kopplad till utility. Granater kommer framöver att kunna droppas till medspelare precis som alla andra typer av vapen.

Utöver dessa två större förändringarna har Valve också justerat två populära vapen. Deaglen har fått sin kroppsskada nerfad vilket får som konsekvens att två skott på nära håll inte längre kommer att räcka för att döda en motståndare. Samtidigt väljer Valve att öka kroppskadan på vapnet M4A1-S.

Utöver dessa större förändringar har Valve också gjort en hel del andra ändringar. Bland annat har man utvecklat matchmaking-läget och ändrat priset på Dual Berettas. Med Operation: Riptide kommer också en mängd nya kartor, missions och skins.

En fullständig lista på alla förändringar hittar du på Counter-Strikes hemsida.


Artikelbild: Pressbild/Valve

Vad tycker du om Valves granat-ändringar?

998 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..