×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan bekräftar – lämnar CS:GO till förmån för Valorant

1
Svenskan tar med sitt lag till Valorant.
Efter elva år i scenen har svenska Julia "juliano" Kiran valt att lämna CS:GO. Hon har varit en av Sveriges, och världens, absolut bästa spelare i den kvinnliga scenen.

Sedan Juliano började spela 2010 har hon som IGL tagit sina lag till många förstaplatser, från olika Dreamhack Showdowns till Intel Challenges. Många spelare på Twitter hyllar henne som en stor drivkraft för att den kvinnliga scenen är där den är idag.

Men hon är inte klar med professionell esport ännu - utan hon går vidare till Valorant. Enligt julianos Twitter kommer lagkamraterna Zainab "zAAz" Turkie, Michaela "mimi" Lintrup, Petra "Petra" Stoker, och Anastasia "kr4sylya" Khlobystina följa sin IGL vidare. Tillsammans i laget under XSET kommer hon säkert ha lika stor påverkan på kvinnliga Valorant-scenen som hon haft på CS:GO-scenen.

“Trodde ni jag var klar? Jag har inte ens börjat,” säger stjärnan på Twitter.





Artikelbild: Pressbild/Dreamhack
Video: Getfight/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..