×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskamerikanske doldisen vinner Funspark Ulti — belönas med kontrakt

1
Adam "WolfY" Anderssons provspel i Lyngby Vikings blev en stor succé.
Den svenskamerikanske spelaren Adam "WolfY" Andersson har haft en minst sagt lyckad start på höstsäsongen.

22-åringen lyckades i helgen vinna turneringen Funspark Ulti tillsammans med Lyngby Vikings. Laget sig genom slutspelet utan att förlora en enda karta och vann också finalen mot polska AGO Esports med 2-0 i kartor.

Efter helgens succé har WolfY, som under inledningen av höstsäsongen anslöt till Lyngby Vikings på provspel, skrivit på ett kontrakt med klubben och därmed blivit en fast medlem av laget.

Efter turneringsvinsten klättrar Lyngby Vikings upp på plats 28 i HLTV:s världsranking, vilket är den högsta placeringen Lyngby Vikings någonsin haft.

I skrivande stund deltar Lyngby Vikings i Elisa Invitationals gruppspel. Imorgon möter man Team Finest med den svenska duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson i laget.

Artikelbild: Luc Bouchon/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..